Medewerkers Kredietbank doneren een deel van hun kerstpakket aan goed doel

Alle medewerkers van Kredietbank Limburg hadden in december de mogelijkheid om een deel van hun kerstpakket te doneren aan een goed doel.

Iedere medewerker is gevraagd om een goed doel aan te dragen. Dat gebeurde dan ook in grote getale en uitte zich in een zeer uiteenlopende lijst van goede doelen.  Uit deze inzendingen is een lijst gemaakt van meest genoemde goede doelen waar vervolgens op gestemd kon worden. Het doel dat de meeste stemmen heeft gekregen was Het Vergeten Kind.
In totaal werd er € 1.070,- opgehaald en dat bedrag is gedoneerd aan Het Vergeten Kind.

 

Kansen voor alle Kinderen - Sittard-Geleen

09.03.2018

De gemeente Sittard-Geleen heeft onlangs een nieuwe regeling vastgesteld om nog meer kinderen te ondersteunen die opgroeien in armoede. Ouders, hulpverleners / intermediairs kunnen nu voor kinderen van 0 tot 18 jaar een tegemoetkoming aanvragen voor schoolkosten en sociale activiteiten én voor sport en culturele activiteiten. Het is nu ook makkelijker om een dergelijke aanvraag te doen omdat het op een centrale plek georganiseerd is. Er wordt nauw samengewerkt met het Jeugdsportfonds Limburg, het Jeugdcultuurfonds Limburg en Stichting Leergeld Westelijke Mijnstreek.  lees verder

Nieuwsarchief