Inloopspreekuur regio Sittard-Geleen

07.01.2016

Inwoners van Sittard-Geleen zijn welkom voor een adviesgesprek, ook zonder afspraak. Elke ochtend van 9.00-12.00 uur kunnen mensen binnenlopen voor advies. Vooraf een afspraak maken kan ook en het voorkomt wachttijd. Het advies kan over vragen gaan zoals:

  • Heeft u te maken met een klein aantal betalingsachterstanden en het bedrag is niet zo hoog. Is een aanvraag schuldregeling dan wel nodig? Wat kan ik zelf doen?
  • U heeft een brief van een incassobureau ontvangen over een betalingsachterstand. Kan het incassobureau beslag leggen op uw huisraad?
  • Uw ex-partner werkt niet mee aan het oplossen van de schulden. Bent u dan toch verantwoordelijk voor alle schulden?
  • U heeft een dreigende huurschuld, kan Kredietbank Limburg snel hulp bieden?
  • Gaat het oplossen van schulden altijd samen met budgetbeheer (Kredietbank beheert dan uw huishoudbudget) of beschermingsbewind (Kredietbank beheert alle financiĆ«le zaken met toestemming van de rechtbank).
  • Heeft u extra budget nodig voor een noodzakelijke en nuttige uitgave? Een krediet is misschien een oplossing.
  • Als in het adviesgesprek blijkt dat u hulp van een andere organisatie nodig heeft willen we u graag verwijzen.

Bij het inloopspreekuur reserveren we 15 minuten voor een advies. U kunt bij onze balie een adviesgesprek reserveren voor een moment dat voor u uitkomt.

Het inloopspreekuur houden we in ons gebouw:

Markt 1-A in Geleen, telefoon: 045-560 57 05

Klanten aan het woord over de 'Mijn KBL" omgeving

31.03.2021

Sinds een aantal maanden hebben wij een nieuwe persoonlijke digitale omgeving: Mijn KBL. Met Mijn KBL kun je altijd, dus wanneer je maar wilt, online de status van jouw budgetbeheerrekening bij de Kredietbank Limburg volgen. Niemand anders kan jouw gegevens zien, deze zijn alleen voor jou toegankelijk. Twee klanten delen graag hun ervaring over Mijn KBL:  lees verder

Digitale omgeving 'Mijn KBL'

09.02.2021

Beste klant, Op dit moment ontvang je elke maand een bankafschrift van ons via de post of mail. Wij begrijpen dat het prettig voor je kan zijn om beter op de hoogte te zijn van de situatie van jouw rekening. Wij hebben daarom een nieuwe persoonlijke digitale omgeving (portal) ontwikkeld: Mijn KBL. Met Mijn KBL kun je altijd, dus wanneer je maar wilt, online de status van jouw budgetbeheerrekening bij de Kredietbank Limburg volgen. Niemand anders kan jouw gegevens zien, deze zijn alleen voor jou toegankelijk. Op vrijdag 22 januari zijn wij begonnen met het versturen van brieven naar onze klanten die gebruik maken van budgetbeheer en budgetbeheer maatwerk. In deze brief vertellen wij over de nieuwe persoonlijke digitale omgeving Mijn KBL. Wij vragen in deze brief ook om jouw e-mailadres en mobiele nummer te sturen naar Daphne Rijstenberg. Daphne is als medewerker van Kredietbank Limburg de contactpersoon voor Mijn KBL. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Rijstenberg, telefoonnummer 088-101 9898. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.  lees verder

Nieuwsbrief Corona

21.04.2020

Hulp bij geldzorgen Het zijn aparte tijden. Sommige mensen verliezen hun baan, zelfstandigen raken zonder werk en het kan zo maar zijn dat het geld opraakt. Ga niet meteen geld lenen! Zoek hulp bij je gemeente voor ondersteuning bij het kunnen rondkomen. Als je al geld tekort kwam en al in de schulden bent geraakt, dan kunnen wij je helpen. We doen dat graag voor je. In deze nieuwsbrief krijg je informatie waar je naar toe kunt voor hulp of ondersteuning.  lees verder