Heeft u onverwachte uitgaven en geen buffer meer? Een persoonlijke lening kan uitkomst bieden.

VERANTWOORD LENEN BIJ ONVERWACHTE UITGAVEN

Heeft u een financiële tegenvaller? Is uw wasmachine onverwacht kapot gegaan, of is de jaarafrekening van het energiebedrijf flink hoger dan verwacht? Dat kan iedereen wel eens overkomen. Maar u kunt ook een grote uitgave moeten doen bijvoorbeeld voor de inrichting van een nieuwe woning, voor een nieuwe auto of vakantie. Als het even kan doet u voor tegenvallers en grote uitgaven een beroep op uw spaargeld. Maar als dat er niet is kan kredietverlening, in de vorm van een persoonlijke lening, uitkomst bieden.

Een persoonlijke lening

Bij Kredietbank Limburg kunt u terecht voor een persoonlijke lening. Omdat wij geen commerciële instelling zijn, maar een gemeentelijke bank zonder winstoogmerk, geven wij u objectief advies. Wij vinden het belangrijk dat uw lening verantwoord is. In een gesprek bespreken we waar u de lening voor nodig heeft, hoeveel u per maand kunt aflossen en welke omstandigheden in uw leven nog meer een rol spelen. De meeste leningen hebben een looptijd van 36 maanden. Samen met u kijken we naar een lening die het beste past bij uw persoonlijke situatie. U kunt dan het hele bedrag in een keer lenen. U betaalt uw lening en de rente in vooraf vastgestelde termijnen terug.

Let op. Geld lenen kost geld!

Een persoonlijke lening betekent dat u een schuld aan gaat die u terug moet betalen, en dat u daarover ook rente moet betalen. Tijdens de looptijd staat de rente vast, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Er zijn geen andere bijkomende kosten. Bij het afsluiten van de lening weet u precies hoeveel u maandelijks en in totaal moet terugbetalen.

In aanmerking komen voor een lening

Kredietbank Limburg mag niet aan iedereen een lening verstrekken. Dat kan alleen als u ouder bent dan 18 jaar en woont in een gemeente waar Kredietbank Limburg mee samenwerkt. Verder is het nodig dat u een vast inkomen heeft (salaris of uitkering) en dat dat niet meer is dan 130% van het minimumloon. In twee gevallen komt u met een inkomen van meer dan 130% van het minimumloon toch in aanmerking: wanneer u een registratie heeft bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel en wanneer u een afwijzing heeft gekregen voor een lening bij een commerciële bank.


heeft u VRAGEN?
neem gerust contact met ons op

Bij vragen kunt u bellen met Kredietbank Limburg. We zijn bereikbaar elke werkdag van 9 tot 17 uur op nummer:
088 - 101 9999. U kunt ons ook een mail sturen: info@kblb.nl.

Uitgebreide contact info

Download de folder Kredietverlening

Wie doet wat?

KREDIETVERLENING

Wat doet kredietbank limburg?

  • We beoordelen uw aanvraag.
  • We bespreken met u wat u verantwoord kunt aflossen.
  • We nemen een beslissing en geven advies.

WAT DOET U?

  • U maakt een afspraak via telefoonnummer 088 - 101 9999 of maakt gebruik van het aanvraagformulier.
  • U verzamelt de benodigde informatie: salarisstrook, andere inkomsten, schulden, toeslagen en een prijsoverzicht van het product of dienst waarvoor u de lening nodig heeft.

U komt in aanmerking voor een persoonlijke lening als u ouder bent dan 18 jaar, en woonachtig bent in een gemeente die samenwerkt met Kredietbank Limburg. Uw salaris is niet hoger dan 130% van het minimumloon. Is uw inkomen hoger dan 130% en staat u geregistreerd bij Bureau Kredietregistratie, of een afwijzing voor een lening bij een commerciële bank, dan komt u mogelijk wel in aanmerking voor een lening bij Kredietbank Limburg.

U kunt ons op werkdagen van 9 tot 12 uur bereiken op het volgende nummer: 045 - 560 5705.

KBL-Jo-Bex-112.jpg

Jo Bex

Medewerker Kredietbank Limburg